Українські депутати бойкотували захід форуму "Європа-Україна"
Категорія
Політика
Дата публікації

Українські депутати бойкотували захід форуму "Європа-Україна"

Українські депутати бойкотували захід форуму "Європа-Україна"
Джерело:  Укрінформ

У неділю, 24 січня, депутати Верховної ради України Єгор Соболєв та Тетяна Чорновол вчинили демарш на одній з дискусійних панелей форуму "Польща-Україна" у зв'язку з участю в ній персони нон грата в Україні, депутата Європарламенту Януша Корвіна-Мікке, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це повідомила заступник голови Верховної ради України Оксана Сироїд.
"Частина наших парламентаріїв покинула цей захід, оскільки на них були відомі провокатори, зокрема, персона нон грата в Україні Корвін-Мікке", - сказала вона.
За словами Сироїд, у неї є претензії до організаторів форуму з приводу запрошення проросійських провокаторів.
"На форум запрошені провокатори: їх тут цілий ряд, фактично в кожній панелі є хтось із них. Мені представляється безглуздою зустріч, тому що ми всі знаємо позицію Росії, але яким чином вона може допомогти в цьому діалозі (Європа-Україна)? Якщо вона не може допомогти в цьому діалозі, то навіщо їх сюди кликати: щоб все перетворювалося на деструктив і балаган?", - зазначила заступник голови парламенту.
Нагадаємо, 24 січня в польському місті Лодзь відкрився IX форум «Європа-Україна», який називається «Стратегія реформ і модернізації - чи стався прорив?».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?