Шевченко погодився увійти до тренерського штабу збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко погодився увійти до тренерського штабу збірної України

Шевченко погодився увійти до тренерського штабу збірної України
Джерело:  Sport.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко за підсумками відбіркового циклу Євро-2016 анонсував зміни у своєму тренерському штабі. Обговорювалося, що пропозицію стати одним із його помічників отримав 39-річний Андрій Шевченко, який не так давно став дипломованим фахівцем, проте поки що не починав практичну тренерську діяльність, пише Sport.ua.
Шевченко отримав пропозицію від ФФУ та Михайла Фоменка почати тренерську кар'єру в збірній України і після деяких роздумів дав згоду увійти до штабу головної команди країни.
До слова, під час обговорення нового контракту між ФФУ і Михайлом Фоменком одним з пунктів значилося питання можливих змін у тренерському штабі. Сам Михайло Фоменко також позитивно висловлювався про ініціативу запрошення Шевченка.
Очікується, що офіційно про входження 39-річного Шевченка в тренерський штаб збірної України, яка наступного літа візьме участь у чемпіонаті Європи у Франції, оголосять найближчим часом, або ж на майбутньому Виконкомі ФФУ. До цього часу також стане відома доля в тренерському штабі Олександра Заварова, який нібито повинен був поступитися місцем у збірній Шевченкові.
27 липня 2012 року екс-гравець «Динамо», «Мілана» і «Челсі», який зіграв 111 поєдинків у синьо-жовтій футболці, оголосив про завершення спортивної кар'єри і про відхід у політику, щоб взяти участь у парламентських виборах 2012 року в проекті «Україна вперед!". У підсумку партія, яку представляв Шевченко, не зуміла пройти у Верховну Раду.
У тому ж році, перед призначенням Михайла Фоменка на посаду головного тренера збірної, Шевченко вже отримував пропозицію очолити національну команду від президента ФФУ Анатолія Конькова, але тоді відмовився від цієї пропозиції, але заявив про бажання в майбутньому бути тренером, вступивши на тренерські курси і згодом отримавши ліцензію PRO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?