Смартфон Vivo X6S Plus в рожевому кольорі пройшов сертифікацію TENAA (4 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

Смартфон Vivo X6S Plus в рожевому кольорі пройшов сертифікацію TENAA (4 фото)

Смартфон Vivo X6S Plus в рожевому кольорі пройшов сертифікацію TENAA (4 фото)
Джерело:  3dnews.ru

Китайська компанія Vivo продовжує розширювати асортимент смартфонів, що відносяться до фірмової серії X6. І вже незабаром варто очікувати офіційний анонс нового мобільного пристрою, який доповнить представлені наприкінці минулого року моделі Vivo X6 і X6 Plus, пише 3Dnews.

На цей раз в базі даних китайського центру сертифікації телекомунікаційного обладнання TENAA виявився поки ще не анонсований смартфон, іменований Vivo X6S Plus. Апарат, зображений на рендері, візуально практично не відрізняється від згаданих вище Vivo X6 і X6 Plus, але має деякі поліпшення в плані «заліза».


Згідно з наявними відомостями, пристрій буде доступним у тому числі і в рожевому кольорі, про що дає зрозуміти зображення нижче. Виробник з Піднебесної оснастить X6S Plus 5,7-дюймової AMOLED-матрицею з роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів. Належний рівень швидкодії оновленій версії поточного флагмана Vivo тут забезпечить вже не MediaTek MT6752, а восьмиядерний процесор з тактовою частотою 1,8 ГГц - імовірно чіп Snapdragon 652 (раніше іменувався Snapdragon 620) в тандемі з 4 Гбайт ОЗУ.


Решта відомих на сьогодні характеристик Vivo X6S Plus включають в себе:


  • вбудований флеш-накопичувач ємністю 64 Гбайт;

  • основну камеру з роздільною здатністю 16 Мп;

  • фронтальну на 8 Мп;

  • акумуляторну батарею ємністю 3000 мА · год;

  • підтримку 4G-мереж;

  • металевий корпус з габаритними розмірами 158 × 80 × 7,7 мм і масою 190 г;

  • біометричний сканер на тильній стороні смартфона;

  • встановлену ОС Android 5.1 Lollipop.



Вартість Vivo X6S Plus, як і терміни появи у продажу пристрою, залишаються невідомими. Однак з урахуванням роздрібної ціни в $500 за попередника - Vivo X6 Plus на базі MediaTek MT6752 - прийдешня новинка навряд чи обійдеться дешевше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?