"Заряджений" Pagani Huayra сфотографували без камуфляжу (4 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

"Заряджений" Pagani Huayra сфотографували без камуфляжу (4 фото)

"Заряджений" Pagani Huayra сфотографували без камуфляжу (4 фото)
Джерело:  Мотор.ru

У Мережі з'явилися знімки «зарядженої» модифікації суперкара Pagani Huayra - BC. Фотографії купе без будь-якого камуфляжу були опубліковані в Instagram користувачем Lamborghini KS, який згодом видалив зображення, пише Мотор.

За неофіційними даними, суперкар оснастять шестилітровим дванадцятициліндровим двигуном, віддача якого збільшиться з 700 до 750 кінських сил. Мотор працюватиме в парі з допрацьованим семиступінчастим "роботом".




Крім цього, Pagani Huayra BC отримає полегшену конструкцію, модернізовану підвіску, а також додаткові знімні аеродинамічні елементи, призначені для використання на треку.


Очікується, що офіційна прем'єра екстремальної версії суперкара відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Тираж Pagani Huayra BC обмежать 20 екземплярами.


Ряд доробок технічної начинки, які дістануться «зарядженому» суперкару, також використовують на відкритій версії Huayra. Родстер повинен дебютувати до кінця 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?