Міфи про сніданок
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Міфи про сніданок

Міфи про сніданок
Джерело:  Лайфхакер

Все по-різному ставляться до сніданків: для когось це найважливіший прийом їжі за день, а для когось - чашка кави по дорозі на роботу. Далі представлені 5 міфів про сніданках, що поширені серед нас, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Лайфхакер.

1. Головне в схудненні - сніданок.

Для схуднення головне не наявність сніданку, а його якість. Просто жування в ранковий час ніяк не вплине на Вашу фігуру.

2. Каші швидкого готування шкідливі.

Шкідливі не каші швидкого приготування, а кількість цукру, що міститься в них. Просто в процесі вибору слід звернути увагу на склад.

3. Для тренування вранці необхідно поснідати.

Ранковий прийом їжі безсумнівно допоможе Вам тренуватися, але він не обов'язковий. Якщо тренування не сильно втомливе, то можна і пропустити цей прийом їжі.

4. Поснідавши, менше будеш їсти протягом дня.

Сніданок допоможе підтримати стабільний рівень цукру в крові, але ніяк не гарантує того, що в перебігу дня Ви з'їсте менше, чим не поснідавши.

5. Сніданок - найважливіший прийом їжі.

Важливо харчування протягом усього дня, не тільки лише сніданок.

Раніше  публікувалася  інформація про те, що їдять самі довгоживучі люди планети.

Також  повідомлялося, наскільки придатні ресторанні страви для тих, що худнуть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?