Оновлені Apple Watch можуть з'явитися в середині березня
Категорія
Технології
Дата публікації

Оновлені Apple Watch можуть з'явитися в середині березня

Оновлені Apple Watch можуть з'явитися в середині березня
Джерело:  itc.ua

У Мережі з'явилася інформація, в якій говориться, що компанія Apple планує в березні цього року вивести на ринок нові версії розумних годинників Apple Watch, пише ITC.ua.
Поки що джерело говорить лише про новий дизайн годинників, а не про нові технічні характеристики або істотну модернізацію. Годинники Apple Watch нового покоління, ймовірно, будуть представлені на півроку пізніше - у вересні 2016 року. Відбудеться одночасне оновлення як годинника, так і супутнього пристроя-компаньйона - смартфона iPhone.
Разом з тим, в рамках березневого заходу деякі нововведення, що стосуються Apple Watch, все ж будуть представлені, але вони матимуть програмний характер. Apple представить нову версію операційної системи для годинників - watchOS 2.2. Вона отримає нові функції, пов'язані з картами, а також дозволить смартфонам iPhone синхронізуватися з кількома пристроями Apple Watch. Як очікується, під час березневого заходу також будуть представлені планшет iPad Air 3 і смартфон iPhone 5SE.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?