Компанія Sharkoon представила геймерські корпуси DG7000 в трьох кольорах (відео)
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Sharkoon представила геймерські корпуси DG7000 в трьох кольорах (відео)

Компанія Sharkoon представила геймерські корпуси DG7000 в трьох кольорах (відео)
Джерело:  3dnews.ru

На які тільки хитрощі не йдуть виробники корпусів, щоб заманити покупця, якому важлива не тільки функціональність, але і оригінальні дизайнерські рішення. Апофеозом подібного підходу можна, мабуть, назвати роботизований корпус InWin H-Frame, що позначає межі безпечного простору лазерним підсвічуванням. Нова модель Sharkoon DG7000, звичайно, не настільки екстремальна, але і їй є чим привернути потенційного покупця, особливо тих, хто шукає недорогий корпус з хорошим охолодженням для збірки досить потужної ігрової системи, пише 3Dnews.

Звичайна на вигляд вежа Sharkoon DG7000, розрахована на установку плат формату ATX, Micro-ATX або Mini-ITX, випускається одразу в трьох колірних варіантах і оснащена трьома встановленими 140-міліметровими вентиляторами з відповідною LED-підсвіткою - червоною, зеленою або синьою. А в тон цьому підсвічуванню забарвлений піддон для установки материнської плати. У поєднанні з великим акриловим вікном на лівій панелі це дає непоганий ефект, і внутрішня начинка при правильному підборі кольорів комплектуючих може виглядати дуже симпатично. Габарити Sharkoon DG7000 складають 210 × 470 × 470 міліметрів, важить він 7,2 кілограма.



Не ображені любителі панелей управління і власники приводів Blu-ray: в корпусі мають два зовнішніх п'ятидюймових відсіки. Розташування блоку живлення нижнє, причому для нього відведена окрема закрита термальна зона. У ній же передбачені місця для установки пари жорстких дисків формату 3,5". Пара SSD формату 2,5" може бути встановлена ​​зі зворотного боку піддону системної плати. Дизайн передньої панелі виконаний з таким розрахунком, щоб вентилятори, що світяться, були добре видні. Ще пара 140-міліметрових моделей може бути встановлена ​​на верхній панелі корпусу. При бажанні можна оснастити його і парою радіаторів СЖО типорозміру 240.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?