«Заряджена» М-версія нового BMW X3 отримає 500-сильний мотор
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

«Заряджена» М-версія нового BMW X3 отримає 500-сильний мотор

«Заряджена» М-версія нового BMW X3 отримає 500-сильний мотор
Джерело:  Мотор.ru

Кросовер BMW X3 третього покоління стане на 100 кілограмів легше нинішньої моделі, а його «заряджена» М-версія отримає трилітровий шестициліндровий двигун від моделей M3 і M4. Агрегат форсують з 431 до 500 кінських сил, повідомляє Мотор.

Наприкінці грудня 2015 року ЗМІ поширили інші подробиці про майбутню модель (заводський індекс G01). Повідомлялося, що потужність двигуна M-версії кросовера залишиться такою ж, як у M3 і M4. Також журналісти з'ясували, що в лінійку увійде гібридна модифікація, сумарна віддача агрегатів якої складе 252 кінські сили.


Не виключено, що BMW також випустить подовжену версію нового X3, наприклад, для ринку Китаю. Згодом таку модифікацію можуть почати продавати і на інших ринках. Публічна прем'єра X3 третього покоління відбудеться, імовірно, ближче до кінця 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?