Джамала вирішила взяти участь у відбірковому турі на Євробачення-2016
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала вирішила взяти участь у відбірковому турі на Євробачення-2016

Джамала вирішила взяти участь у відбірковому турі на Євробачення-2016

Співачка Джамала буде боротися за можливість представляти Україну на 61-му пісенному конкурсі Євробачення-2016, який пройде у Стокгольмі, Швеція. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на сторінку співачки у  Facebook.


Під час відбіркового туру Джамала представить нову пісню "1944". Цю пісню співачка написала ще у минулому році.


"Пісня натхненна розповіддю моєї прабабусі про трагедію, яка сталася з нашою сім'єю і з кримськотатарським народом у 1944-му. Прадідусь був на фронті, тому не зміг захистити її і дітей. Всіх повантажили в товарні вагони, і як худобу кілька тижнів везли до Середньої Азії. Тих, хто не витримував у цих нелюдських умовах і вмирав від голоду і спраги, просто викидали по дорозі з поїзда ", - розповіла Джамала.


Для Джамали ця пісня особлива "Для мене це дуже особиста пісня, і мені дуже важливо, щоб про цю історію дізналося якомога більше людей і в нашій країні, і за її межами", - підкреслила Джамала.


Нагадаємо, українська співачка  Анастасія Приходько  поділилася деякими подробицями про композицію, з якою планує виступити на Євробачення-2016.
Також раніше повідомлялося, що українська співачка  Джамала  готова поїхати на Євробачення від України - але за певних умов.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?