В Україні зареєстрована нова авіакомпанія
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні зареєстрована нова авіакомпанія

В Україні зареєстрована нова авіакомпанія
Джерело:  Forbes

Наприкінці 2015 року в Києві зареєстровано нову авіакомпанію ТОВ «Авіакомпанія «Анда Ейр». Про це свідчать дані держреєстру юридичних осіб, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Forbes.


Її засновниками виступили екс-голава авіакомпанії «Дарт» Сергій Шаменко і Георгій Аванесов. Перший виступає також керівником компанії «Анда Ейр».
Статутний капітал компанії склав, згідно з реєстром, 50 тисяч гривень.
Як стало відомо Forbes, компанія знаходиться на стадії отримання сертифікатів Державіаслужби і може почати польоти в літню навігацію, спеціалізуватися спочатку буде на чартерних перевезеннях, зокрема в Туреччину, Єгипет, Чорногорію, Хорватію, Албанію і Грецію.
Флот компанії планують сформувати з 2-3 середньомагістральних літаків Boeing, а базу - в аеропорту «Київ».
Шаменко повідомив, що інвестиції в проект складуть 15 мільйонів доларів, а межі окупності в бізнес-плані розраховані на три роки. У свою чергу Аванесов додав, що інвестиції будуть заходити з сінгапурського холдингу, назва якого не розкривається.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?