Курячі яйця допомагають організму в боротьбі з діабетом
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Курячі яйця допомагають організму в боротьбі з діабетом

Курячі яйця допомагають організму в боротьбі з діабетом
Джерело:  Ортодокс

Провідні дослідники з Університету Східної Фінляндії дійшли висновку, що використання яєць в раціоні харчування людини допомагає знижувати ризик розвитку цукрового діабету другого типу, пише Orthodox.
Таку інформацію фахівці отримали після того, як ними був реалізований унікальний експеримент. Попередні лабораторні дослідження показали, що виникненню цієї недуги найбільше піддаються чоловіки і жінки, що вживають продукти з високим рівнем холестерину. Накопичення цих речовин в організмі сприяє появі порушень в метаболізмі глюкози.
Згідно даним, отриманим внаслідок здійснення дослідів, вчені з Фінляндії встановили, що щоденне використання яєць покращує баланс і стабілізує кількість цукру в крові людей. Повідомляється, що під час проведення випробувань медики спостерігали за станом здоров'я 2 330 представників сильної статі. Вік респондентів склав від 42 до 60 років. Результати випробувань показали, що чоловіки, які вживають цей продукт як мінімум 4 рази на тиждень, мали менший ризик розвитку діабету другого типу.
Нагадаємо, що раніше фахівці довели сприятливий вплив молочних продуктів харчування, що мають високу жирність, на ймовірність виникнення складного захворювання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?