Група дослідників з Ізраїлю провела експеримент, головною метою якого було визначення факторів, що впливають на ефективність дієти. З'ясувалося, що кожен організм по-своєму реагує на вживання в їжу тих чи інших товарних інгредієнтів.
За словами фахівців, в експерименті взяли участь 800 респондентів, які споживають щодня різну їжу.
Відзначається, що тіло кожного добровольця реагувало і засвоювало їжу по-різному. Таким чином, представники слабкої і сильної статі, можуть абсолютно не товстіти через використання фаст-фуду, в той час, коли інші чоловіки і жінки не можуть схуднути, дотримуючись навіть найсуворіших дієт і обмежень.
Медики відзначили, якщо дієта, яку використовує людина, не приносить відчутних результатів - необхідно підібрати більш звичні для тіла харчові обмеження.
- Категорія
- Наука та медицина
- Дата публікації