Volkswagen готує конкурента Nissan Juke (4 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Volkswagen готує конкурента Nissan Juke (4 фото)

Volkswagen готує конкурента Nissan Juke (4 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Німецький автовиробник Volkswagen на Женевському автосалоні покаже концептуальний кросовер C-Cross, серійна версія якого повинна з'явитися в 2018 році. Така модель зможе скласти конкуренцію Nissan Juke і Mazda CX-3, пише Мотор.

Новинка займе місце в модельному ряду німецької марки на сходинку нижче вседорожника T-Roc. Прототип цієї моделі показали навесні 2014 року, а початок виробництва товарної версії запланували на 2017 рік. Проект із запуску в серію двох компактних кросоверів активно просувається новим керівником «Фольксвагена» Маттіасом Мюллером.

«Ми розташуємо товарні версії T-Cross і T-Roc перед моделями Tiguan і Touareg. Вони стануть частиною сегмента, який стрімко розвивається в багатьох регіонах, включаючи Європу», - відзначило джерело.



Обидві моделі побудують на модульній платформі MQB. Вони пропонуватимуться з бензиновими або дизельними моторами, а також з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі. Кросовери стануть доступні як з переднім приводом, так і з чотирма ведучими колесами.


За попередніми даними, габаритна довжина T-Roc складе близько 4200 міліметрів, а T-Cross вийде на 200 міліметрів коротше. Ряд стилістичних елементів буде запозичений у концептуального T-Roc, включаючи широку радіаторну решітку і форму колісних арок. При цьому кросовери отримають зовсім різні кузовні панелі, тому зовні відрізнятимуться один від одного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?