Olympus випустила фотоапарат OM-D E-M10 Mark II Limited Edition (4 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

Olympus випустила фотоапарат OM-D E-M10 Mark II Limited Edition (4 фото)

Olympus випустила фотоапарат OM-D E-M10 Mark II Limited Edition (4 фото)
Джерело:  3dnews.ru

Компанія Olympus анонсувала камеру OM-D E-M10 Mark II Limited Edition обмеженої серії, яка надійде в продаж вже в наступному місяці, пише 3Dnews.

Від звичайної моделі новинка відрізняється виконанням корпусу, який оброблений штучною шкірою коричневого кольору. Стверджується, що це не тільки додає камері преміум-складової, а й підвищує зручність її використання за рахунок більш надійного захоплення.


У комплект поставки Limited Edition також входять коричневий ремінець з натуральної шкіри для носіння фотоапарата і металева кришка для об'єктива.


Технічна складова новинки не зазнала змін у порівнянні з оригінальною версією OM-D E-M10 Mark II. Це КМОП-сенсор (17,3 × 13 мм) з 16100000 ефективних пікселів, високопродуктивний процесор TruePic VII, система 5-осьовий стабілізації зображення (IS), електронний OLED-видошукач, 3-дюймовий дисплей із змінним кутом нахилу, а також адаптер бездротового зв'язку Wi-Fi з підтримкою 802.11b / g / n. Камера підтримує роботу зі змінною оптикою стандарту Micro Four Thirds.
Придбати OM-D E-M10 Mark II Limited Edition можна буде за 900 доларів США в комплекті з об'єктивом M.Zuiko Digital ED 14-42mm f3.5-5.6 EZ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?