За добу з грипом госпіталізували майже 3,5 тисячі людей
Категорія
Культура
Дата публікації

За добу з грипом госпіталізували майже 3,5 тисячі людей

За добу з грипом госпіталізували майже 3,5 тисячі людей
Джерело:  ДСЕС

Державна санітарно-епідеміологічна служба повідомляє, що за добу, 25 січня, загалом в Україні зареєстровано 85502 звернень за медичною допомогою через захворювання на грип та ГРВІ. Близько половини звернень (40195) стосувалися дітей, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСЕС.
"У порівнянні з даними за попередню добу, кількість звернень збільшилася на 81,8%. За понеділок високий темп приросту захворюваності на грип та ГРВІ зафіксовано у Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Сумській, Чернівецькій областях та місті Києві. У порівнянні з минулою добою захворюваність йде на спад у Волинській, Луганській, Рівненській та Херсонській областях", - повідомив в.о. голови Держсанепідслужби, головного державного санітарного лікаря України Святослав Протас.
Відзначається, що за добу госпіталізовані 3445 хворих, з них - 1661 дитина. Найвища захворюваність за останній день зареєстрована в Дніпропетровській, Київській, Запорізькій, Львівській областях та столиці.
Епідемічна ситуація з грипу та ГРВІ в країні залишається напруженою. З початку сезону епідемії на грип та ГРВІ перехворіли майже 3 мільйони людей.
Раніше повідомлялося, що МОЗ оголосив про епідемію грипу в Україні, а інтенсивність захворювань знизиться вже наступного тижня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?