Суд у справі "26 лютого" в окупованому Криму перенесли
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд у справі "26 лютого" в окупованому Криму перенесли

Суд у справі "26 лютого" в окупованому Криму перенесли
Джерело:  online.ua

Через приїзд до Криму делегації Ради Європи суд над заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом перенесли. Про це повідомив його адвокат Микола Полозов у своєму мікроблозі в Тwitter передає ONLINE.UA.
"Що характерно, відкласти засідання просила прокуратура. Мабуть боялися, що місія Ради Європи заїде на суд", - написав адвокат.


Російське слідство звинувачує Чийгоза та інших підсудних в участі у масових заворушеннях 26 лютого 2014 біля кримського парламенту, які переросли в багатотисячний мітинг прихильників територіальної цілісності України і активістів партії "Русское единство" Сергія Аксьонова, які їм протистояли. Через тисняву двоє мітингувальників загинули, 79 осіб, за даними слідства, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.


Раніше МЗС України

вимагало

звільнити учасників мітингу 26 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?