НАБУ перевіряє інформацію про розкрадання коштів Кіотського протоколу
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ перевіряє інформацію про розкрадання коштів Кіотського протоколу

НАБУ
НАБУ перевіряє інформацію про розкрадання коштів Кіотського протоколу

Національне антикорупційне бюро перевіряє інформацію про розтрату державних коштів у Мінекології, передає ONLINE.UA з посиланням на пресс-службу НАБУ.
"21 січня 2016 року за результатами аналітичної роботи НАБУ почало досудове розслідування за фактом замаху на розтрату державних коштів в особливо великих розмірах (понад 480 млн грн), що кваліфікується за ч.1 ст.15, ч.5 ст.191 КК України. Відповідні дані були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На причетність до зазначеного кримінального злочину перевіряються посадові особи (в т.ч. колишні) Міністерства екології та природних ресурсів, ДП "Українські екологічні інвестиції" та ТОВ "Агротехбуд", - повідомляють в прес-службі.
НАБУ чекає від Кабінету Міністрів матеріалів із доказами.
Нагадаємо, МВС України спільно з Нацполіцією провели розслідування щодо замаху на розкрадання 550 млн гривень коштів Кіотського протоколу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?