Незвичайні готелі України
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Незвичайні готелі України

Незвичайні готелі України
Джерело:  Все про Київ

Україна - велика країна, повна пам'яток і культурної спадщини. Далі представлена підбірка шести самих незвичайних готелів України, що стали надбанням країни, і в яких повинен побувати кожен українець, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Все про Київ.

1. Готель «Історія»

Готель має 4 поверхи і повністю присвячений історії України. Готель містить в собі безліч унікальних дизайнерських рішень, а його підсвічування, що включається увечері і вночі, робить його схожим на казковий будиночок.

Готель знаходиться в Івано-Франківській області, селі Поляниця.

2. Дизайн-готель 11 Mirrors

Готель знаходиться в самому серці столиці. Родзинкою готелю вважається ідеальний баланс строгості і нейтральності, що сприяє як роботі, так і відпочинку від неї.

Готель знаходиться за адресою вул. Хмельницького, 34, Київ.

3. Арт-готель «Баккара»

Даний готель відрізняється від багатьох інших готелів столиці тим, що знаходиться на воді. За своєю суттю, він є плавучої баржею, реконструйованою під готель. З нього відкривається чудовий вид на Дніпро і мальовничий парк.

Готель знаходиться за адресою Венеціанський острів, 1, Київ.

4. Замок «Радомисль»

Незважаючи на те, що номери цього готелю виконані в аскетичному стилі чернечих келій, вони виконані в світлих і теплих тонах і містять затишні плетені і дерев'яні меблі.

Готель знаходиться в Житомирській області, Радомишлі, по вулиці Щорса, 15.

5. Готель «Тридев'яте царство»

Готель виконаний з дерева та каменю, і зовні дуже нагадує казковий замок. Чарівну атмосферу також додає форма вікон і кам'яний паркан.

Готель знаходиться в Тернопільській області, в селищі Скала Подільська, на вулиці Юрдига, 19.


6. Еко-готель «Friend House»

Даний готель побудований з екологічно чистих матеріалів, що легко утілізуються, і виглядає так, ніби то не є витвором людських рук, а матінки природи. Вікна мають особливу форму і розмір, і дозволяють сонячним променям проникати в кімнату і підтримувати рівень освітленості такий же, як і на вулиці.

Готель знаходиться в Дніпропетровській області, селищі Кіровське на Орельської вулиці.

Раніше  публікувався  список пам'яток світу з найдовшими чергами.

Також  публікувалася  інформація про визначні пам'ятки України, які скоро можуть зникнути.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?