Нещасними людей роблять звички
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Нещасними людей роблять звички

Нещасними людей роблять звички
Джерело:  NV

На думку письменниці Huffington Post, існує всього декілька параметрів, які відрізняють нещасних людей від щасливих. Далі будуть перераховані 7 звичок хронічно нещасних людей, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Новий час.

1. Сприймати життя як щось важке

Хронічно нещасні люди починають нарікати на тяжкість життя і впадати в депресію, якщо щось йде не так, як хотілося б. Щасливі мовчки шукають засоби зробити все так, як хотілося б.

2. Помилка про те, що людям не можна довіряти

Недовірою можна тільки відлякати того, хто міг би стати тобі хорошим другом. Щасливі люди завжди намагаються знайти в людях щось хороше.

3. Концентрація на негативному

Хронічно нещасні люди так багато думають про те, як все погано, що зовсім не помічають того, що є навколо хорошого.

4. Заздрість

Кожен має те, що заробив. Якщо сидіти і заздрити тому, що хто чогось досяг, то ніколи не вийде добитися чогось для себе.

5. Спроба підпорядкувати все контролю

Що відбувається, як правило, не можна контролювати. Можна йти до своєї мети, долаючи те, що може стати на шляху, але встелити шлях до мети килимовою доріжкою неможливо.

6. Страх перед майбутнім

Страх, - абсолютно нормальне явище, але не можна давати йому перемогти над собою. У майбутнє слід дивитися з надією.

7. Постійні скарги і плітки

Хронічно нещасні люди люблять розповісти, як хронічно вони нещасні. Коли ж приводів зробити себе ще більш нещасним в чужих очах не залишається, вони переходять до розповідей про те, як щасливий хтось інший.

Раніше  повідомлялося, що з віком шанси на щастя зменшуються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?