«Ювентус» переміг «Інтер» у півфіналі Кубка Італії (відео)
Категорія
Спорт
Дата публікації

«Ювентус» переміг «Інтер» у півфіналі Кубка Італії (відео)

«Ювентус» переміг «Інтер» у півфіналі Кубка Італії (відео)
Джерело:  Терикон

У першому півфінальному матчі Кубка Італії «Ювентус» не залишив шансів міланському «Інтеру», відправивши у ворота суперника три безмовні м'ячі, пише Террикон.


Альваро Мората відкрив рахунок для "Старої синьйори" на 36-й хвилині, реалізував пенальті, призначений за фол Джейсона Мурільо проти Хуана Куадрадо. На 63-й Мората подвоїв перевагу з лінії штрафної площі, а через сім хвилин Мурільо отримав другу жовту картку за нове порушення проти Куадрадо та "Інтер" залишився в меншості. Аргентинець Паулу Диба всього через шість хвилин після виходу на заміну, на 83-й хвилині був точний ударом з дуги штрафного.
Таким чином, "Ювентус" отримав комфортну перевагу перед повторним матчем в Мілані 2 березня. В іншому півфіналі "Мілан" має мінімальну перемогу на виїзді над сенсаційною "Олександрією" (1:0).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?