Голова Київської ОДА пішов з поста
Категорія
Політика
Дата публікації

Голова Київської ОДА пішов з поста

Голова Київської ОДА пішов з поста

Голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра заявив про те, що звільнився за власним бажанням, передає ONLINE.UA.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
"Хочу повідомити передплатникам своєї сторінки про те, що вчора написав заяву про звільнення за власним бажанням", - йдеться в повідомленні.
Шандра зазначив, що за час його роботи на посаді голови область посіла третє місце в Україні за соціально-економічними показниками.
"До місцевих бюджетів в порівнянні з 2014 роком у 2015 році надійшло більше на 1 млд 650 млн грн і немає ніякої заборгованості по зарплаті у "бюджетників". А також відсутня заборгованість у бюджетних установах за енергоносії", - повідомив керівник області.
Також він подякував усім, з ким працював з 3 березня 2014 року, і побажав новому керівнику КОДА досягти успіхів і зробити все для розвитку Київської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?