Компанія X2 Products представила два ПК-корпуса Spitzer
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія X2 Products представила два ПК-корпуса Spitzer

Компанія X2 Products представила два ПК-корпуса Spitzer
Джерело:  3dnews.ru

Компанія X2 Products представила комп'ютерні корпуси Spitzer 20 і Spitzer 22, виконані у форматі Full Tower і Micro Tower відповідно: новинки призначені для побудови ігрових систем, пише 3Dnews.

Модель Spitzer 20 допускає установку до п'яти пристроїв зберігання даних і до семи карт розширення. Користувачі зможуть монтувати дискретні графічні прискорювачі довжиною до 370 мм. Передбачені місця для інсталяції чотирьох 120-міліметрових і трьох 80-міліметрових вентиляторів.


Більш компактний корпус Spitzer 22 надає можливість установки чотирьох накопичувачів і п'яти карт розширення. Довжина дискретних відеоадаптерів не повинна перевищувати 320 мм. Є місце для трьох вентиляторів діаметром 120 міліметрів і двох кулерів діаметром 80 міліметрів.


Корпуси забезпечені боковим вікном; на панелі з роз'ємами розташовуються порти USB 3.0, гнізда для навушників і мікрофону.


На новинки надається дворічна гарантія. Придбати Spitzer 20 і Spitzer 22 можна буде за орієнтовною ціною в 70 і 50 євро відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?