Jeep Wrangler нового покоління отримає гібридну версію
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Jeep Wrangler нового покоління отримає гібридну версію

Jeep Wrangler нового покоління отримає гібридну версію
Джерело:  Мотор.ru

Внедорожник Jeep Wrangler нового покоління буде доступний з гібридною силовою установкою. Крім того, модель завдяки застосуванню в конструкції алюмінію буде значно легше попередника. Також автомобіль отримає трансмісію «наступного покоління». Такі дані містяться в оновленому бізнес-плані концерну Fiat Chrysler, розрахованому до 2018 року, пише Мотор.
У брошурі зазначено, що спершу новий «Ренглер» буде доступний з силовою установкою типу mild hybrid («м'який гібрид»), що складається з ДВС і електромотора невеликої потужності, який включається лише при малих навантаженнях, наприклад, при зупинці на світлофорі. Також буде доступна версія з традиційним бензиновим ДВС. Згодом лінійку модифікацій вперше в США поповнить дизельна версія, а потім Jeep випустить повноцінний гібридний Wrangler.
Що стосується трансмісії «наступного покоління», то мова йде, ймовірно, про восьмиступінчастий автомат. ЗМІ вже повідомляли про те, що новий Wrangler отримає таку коробку виробництва фірми ZF. Також було відомо, що новий «Ренглер» вперше в Сполучених Штатах буде доступний з дизельним двигуном.
Коли з'явиться Wrangler нового покоління, в бізнес-плані точно не вказано. Компанія лише підкреслила, що до 2022 року вона слідуватиме програмі щодо зниження рівня шкідливих викидів. Раніше повідомлялося, що новий позашляховик дебютує в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?