Українці не вірять в те, що РФ поверне Крим Україні - опитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці не вірять в те, що РФ поверне Крим Україні - опитування

Українці не вірять в те, що РФ поверне Крим Україні - опитування
Джерело:  online.ua


Під час засідання в Мінську Тристоронньої контактної групи російська сторона передала Україні документ з пропозиціями про зміни до Конституції.
Незважаючи на те, що вносити зміни до Основного Закону може тільки український народ і уповноважений ним на це парламент, в представленому документі РФ республіка Крим і Севастополь визнані територією України.
Питання Криму звучало і під час засідання Парламентської асамблеї Ради Європи. Зокрема, лідер опозиційного російського руху і глава партії ПАРНАС Михайло Касьянов висловив упевненість в тому, що Крим зрештою буде звільнений і повернений Україні.
У РФ вже починає проходити ейфорія від анексії півострова. Так 27 січня валютні позичальники в Москві під час акції протесту біля будівлі Райффайзенбанку вимагали повернути Крим назад Україні.
Раніше президент України Петро Порошенко, виступаючи на прес-конференції, заявив, що пріоритетом на 2016 рік є повернення Криму, а також про намір створити міжнародний механізм по деокупації півострова.
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у відповідь на заяву Порошенка сказав, що нічого повертати РФ не буде і ніяких переговорів про повернення Криму ні з ким не веде. Він підкреслив, що Крим є територією Російської Федерації. У відповідь цю заяву глава МЗС України Павло Клімкін закликав країни Будапештського меморандуму провести консультації.
Незважаючи на те, що більшість громадян України не визнає незаконний референдум і вважає Крим окупованою територією, більшість українців не вірять в те, що РФ погодиться повернути Крим до складу України. Такі результати опитування, яке провела редакція ONLINE.UA.




Згідно з результатами опитування, у можливість повернення Криму Україні не вірять 100% громадян РФ.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?