У Києві пройде фестиваль для мандрівників «Дикий Travel»
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві пройде фестиваль для мандрівників «Дикий Travel»

У Києві пройде фестиваль для мандрівників «Дикий Travel»
Джерело:  Укрінформ

Вже на цих вихідних пройде фестиваль «Дикий Travel», присвячений «диким» подорожам, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Укринформ.


«Два дні ми присвятимо цілковитому зануренню у світ істинних подорожей, коли дорога стає шляхом до себе справжнього, нові країни – можливістю позбавитись власних кордонів, і кожен день як щастя просто жити», - розповіла організатор фестивалю Олена Весняна.


Вона також пояснила, чому саме «дикий»: «Наші спікери поділяться неймовірними історіями: як вони жили в лісах і спали в землянках, йшли тисячі кілометрів наодинці з собою, розкажуть про свій досвід паломництва та подорожей з особливим сенсом. Це історії для тих, хто вміє слухати».


На гостей чекають 40 спікерів з розповідями про усамітнені мандри, extreme-подорожі та паломництво; презентація особливих книг та фільмів для натхнення; фотопроект «Дикість у кожному»; дитяча зона з різними майстер-класами. На заході також буде можливість придбати речі, які стануть незамінними у подорожах.
‪‬
Подія відбудеться 30 та 31 січня, у просторі «Izone» (вул. Набережно-Лугова, 8). Вхід платний: 50 гривень за один день, або 80 – за два дні. Квитки можна придбати на місці. Для дітей до 12 років – вхід безкоштовний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?