Orange Pi One: одноплатний комп'ютер за $10
Категорія
Технології
Дата публікації

Orange Pi One: одноплатний комп'ютер за $10

Orange Pi One: одноплатний комп'ютер за $10
Джерело:  3dnews.ru

Мережеві рітейлери почали прийом замовлень на мініатюрний одноплатний комп'ютер Orange Pi One для розробників, побудований на платформі Allwinner, пише 3Dnews.

У пристрої застосований процесор Allwinner H3 з чотирма ядрами Cortex-А7 (1,2 ГГц) і графічним прискорювачем Mali-400MP2. Це виріб забезпечує можливість апаратного декодування 4К-відео формату H.265 / HEVC з частотою відтворення до 30 кадрів в секунду.

В оснащення одноплатного комп'ютера входять 512 Мбайт оперативної пам'яті; для зберігання даних служить змінна карта microSD (місткість може досягати 64 Гбайт). Є мережевий контролер 10/100 Ethernet, інтерфейси HDMI, USB 2.0, Micro-USB, GPIO та інші.

Плата має розміри всього 69 × 48 мм і важить 36 грамів. Використовувати її можна з операційною системою Android або платформами на ядрі Linux.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?