Skoda покаже дизайн майбутніх машин у Женеві
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Skoda покаже дизайн майбутніх машин у Женеві

Skoda покаже дизайн майбутніх машин у Женеві
Джерело:  Мотор.ru

Компанія Skoda представить на Женевському автосалоні концепт-кар VisionS. Очікується, що на прототипі буде показаний новий етап розвитку фірмового дизайнерського напрямку чеської марки, пише Мотор.
Раніше «Шкода» вже випускала експериментальні автомобілі зі схожими назвами, які натякали на зовнішній вигляд майбутніх товарних моделей. У 2011 році в Женеві дебютував прототип VisionD, а трьома роками пізніше там же був представлений концепт-кар VisionC.


Останній позиціонувався автовиробником в якості «п'ятидверного купе». Під час прем'єри повідомлялося, що серійна версія VisionC з'явиться в 2016 році і займе місце в лінійці «Шкоди» між моделями Octavia і Superb. Стилістичні елементи цього прототипу потім були використані на новому «Супербі».


Восени 2016 року на Паризькому автосалоні відбудеться дебют вседорожника Skoda Kodiak, який розташується на сходинку вище моделі Yeti. Габаритна довжина кросовера, побудованого на базі Volkswagen Tiguan нового покоління, складе близько 4,75 метра. Лінійка моторів включить бензинові та дизельні «четвірки». Згодом у вседорожника з'явиться модифікація з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?