Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 і нова Battlefield вийдуть до квітня 2017 року
Категорія
Технології
Дата публікації

Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 і нова Battlefield вийдуть до квітня 2017 року

Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 і нова Battlefield вийдуть до квітня 2017 року
Джерело:  3dnews.ru

Хоча дати релізу нових ігор серій Mass Effect, Titanfall і Battlefield не були офіційно оголошені, EA повідомила, коли приблизно їх варто очікувати. Про це в бесіді з інвесторами розповів фінансовий директор компанії Блейк Йоргенсен (Blake Jorgensen), пише 3Dnews.
Він підтвердив, що всі три проекти надійдуть у продаж у другій половині 2017 фінансового року. Іншими словами, в період з 1 жовтня 2016-го по 31 березня 2017 року.
«Ви можете припустити, що Battlefield, як звичайно, вийде в третьому [фінансовому] кварталі, - почав він. - Поки що ми не готові анонсувати, коли відбудуться релізи Titanfall і Mass Effect Andromeda, але очікувати їх варто не раніше другої половини року, позаяк у другому кварталі [з липня по вересень] виходять наші спортивні ігри».


Інформації про всі вищеперелічені проекти поки що вкрай мало. Генеральний директор EA Ендрю Вілсон (Andrew Wilson) вже бачив нову Titanfall і вважає, що вона «виглядає фантастично». BioWare ділиться подробицями Andromeda надзвичайно скупо, але зате відомо, що наступна Battlefield повернеться до звичної військової тематики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?