У Польщі затримали українців за виробництво сигарет
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі затримали українців за виробництво сигарет

У Польщі затримали українців за виробництво сигарет

Прес-секретар Центрального слідчого бюро поліції Катажина Бальцер повідомила, що під Варшавою поліцейські виявили нелегальну фабрику з виробництва сигарет, затримані 58 громадян України, конфіскований товар більш ніж на 1 млн євро, передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Польща.
Як зазначили в польській поліції, серед організаторів фабрики були три українці. Сигарети виготовлялися за допомогою конвеєра, на якому позмінно працювало по 10 чоловік. Решта кілька десятків людей упаковували товар.
Під час обшуку поліцейські конфіскували більше 5 млн сигарет, 2 тонни тютюну, 1,5 тонни подрібненого тютюну і кілька десятків пристроїв для упаковування сигарет вартістю близько 1,375 млн євро.
Нагадаємо, в Маріуполі затримали місцеву жительку, що мала документи на постійне перебування в одній з країн Євросоюзу і прибула в місто для набору молодих дівчат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?