Ще один банк визнаний неплатоспроможним
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Ще один банк визнаний неплатоспроможним

Ще один банк визнаний неплатоспроможним

29 січня, національний банк України ухвалив рішення про те, що Авант-Банк став неплатоспроможним, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  УНІАН.


"Кошти 96% вкладників будуть відшкодовані Фондом гарантування вкладів фізичних осіб у повному обсязі. Фонд забезпечить виплати гарантованої суми вкладів в обсязі близько 550 млн гривень", - наголошується у повідомленні.
Ще у грудні 2015 року банк був віднесений до категорії проблемних.
"Враховуючи відсутність у акціонерів чітких планів щодо поповнення ліквідності банку та невиконання операцій клієнтів у встановлений законодавством термін, Національним банком було прийнято рішення про віднесення Авант-Банку до категорії неплатоспроможних", - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, один із найбільших у Великобританії та світі фінансових конгломератів  банк Barclays  згортає свій бізнес у РФ.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?