Apple планує випустити бездротову зарядку в 2017 році
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple планує випустити бездротову зарядку в 2017 році

Apple планує випустити бездротову зарядку в 2017 році
Джерело:  Bloomberg

Особливістю такого нововведення стане відсутність пластини передавача. Головні конкуренти Apple вже представили свої варіанти бездротових зарядок, але їм потрібен передавач, який може знаходитися на відстані не більше 4 см від гаджету, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Bloomberg.
Проблемою є зменшення рівня підзарядки в міру віддалення передавача від пристрою. Тому гаджет доводиться заряджати частіше і довше.
Робота над технологією проводиться спільно з партнерами компанії в США і країнах Азії.
У 2010 році Apple подала патентну заявку з описом технології бездротової індукційної зарядки. Компанія планувала використовувати комп'ютер iMac як базову станцію, яка може розташовуватися на відстані близько метра. Схожа технологія вже використовується в годинниках Apple Watch: вони здатні підзаряджатися на відстані декількох міліметрів від джерела живлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?