Іран хотів налякати авіаносець США безпілотником
Категорія
Політика
Дата публікації

Іран хотів налякати авіаносець США безпілотником

Іран хотів налякати авіаносець США безпілотником
Джерело:  Euronews

По іранському телебаченню показали кадри, зняті безпілотником, який здійснив політ над американським авіаносцем Гаррі Трумен в нейтральних водах Перської затоки. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Euronews.
Те, що інцидент з безпілотником був, підтвердив і представник П'ятого флоту ВМС США. За його словами, іранський дрон не ніс озброєнь і не становив загрози кораблю.
Іранське командування пишається цією операцією. "Це доказ хоробрості, досвіду і наукових можливостей наших операторів безпілотників, які змогли наблизитися і зробити детальну зйомку іноземних бойових кораблів", - підкреслив іранський адмірал Хабіболла Сайарі.
Як раніше повідомлялося, влада США посилила візовий режим, скасувавши безвізовий в'їзд в країну особам, які за останні 5 років побували в Ірані, Іраку, Судані та Сирії, а також для громадян цих країн.


Відео: euronews

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?