ФІФА може збанкрутувати до 2018 року
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФІФА може збанкрутувати до 2018 року

ФІФА може збанкрутувати до 2018 року
Джерело:  Inside World Football

ФІФА може стати банкрутом - таку заяву зробив один з кандидатів на пост президента асоціації шейх Салман бін Ібрагім аль-Халіфа, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Inside World Football.
«Фінансовий стан ФІФА сильно погіршився. Тільки за минулий рік організація втратила близько $100 млн», - констатував Салман.
Якщо ситуація не зміниться, то вже до 2018-го року фінансові резерви світової футбольної федерації будуть вичерпані і їй перестане вистачати грошей від продажу маркетингових і телевізійних прав.
При цьому шейх дорікнув своїм суперникам на пост президента ФІФА в тому, що їхні програми ведуть тільки до збільшення витрат.
«Факти полягають в тому, що ми перебуваємо в кроці від гігантських втрат. А пропозиції деяких кандидатів передбачають ще більше зростання витрат - до одного мільярда доларів у найближчі чотири роки. І жодна серйозна людина, що володіє мінімумом фінансових знань, не може ігнорувати це», - цитує портал Салмана. Сам він обіцяє перебудувати і відродити ФІФА.
Раніше повідомлялося, що Блаттер продовжує отримувати зарплату від ФІФА, незважаючи на відсторонення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?