Nissan відкликає майже мільйон машин через несправність
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Nissan відкликає майже мільйон машин через несправність

Nissan відкликає майже мільйон машин через несправність
Джерело:  Reuters

Японський автовиробник Nissan відкликає по всьому світу близько 930 тис автомобілів через потенційно несправне кріплення капота, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Reuters.
«Японський автовиробник Nissan відкликає Altima 2013-2015 років виробництва через ймовірну несправність капота, що може призвести до його мимовільного відкриття під час руху», - зазначає Reuters.
Для деяких машин це відкликання стане вже третім з 2014-го року. «У Nissan пояснили, що під час попередніх відкликань ремонт міг бути виконаний недостатньо якісно, ​​щоб надійно прибрати ризики», - відзначили в Reuters.
Дилери почнуть заміну кріплень в наступному місяці. «Нове кріплення має поліпшене покриття, що захищає його від іржі. Під час попередніх відкликань проводився огляд і чистка кріплення, а також нанесення на нього масла», - підсумували в Reuters.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?