У Сирії від голоду померло 16 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії від голоду померло 16 осіб

У Сирії від голоду померло 16 осіб
Джерело:  BBC

В обложеному сирійському місті Мадайя з початку року померло від голоду ще 16 осіб, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на ВВС.
"За даними лікарів, ще 33 людини перебувають у важкому стані через недоїдання. В організації називають ситуацію в місті "абсолютно неприйнятною" і відзначають, що жителів потрібно було евакуювати ще кілька тижнів тому", - йдеться в повідомленні.
За даними "Лікарів без кордонів", у минулому році в місті, розташованому на кордоні з Ліваном, від голоду померли 30 чоловік.
У першій половині січня два конвої ООН доставили в Мадайю гуманітарну допомогу. Вантаж гуманітарної допомоги включав в себе в тому числі продукти харчування, медикаменти та гігієнічні засоби.
Місто вже кілька років перебуває під контролем повстанців з опозиційної Башару Асаду "Вільної сирійської армії". Він багаторазово піддавався обстрілу, його інфраструктура, згідно з повідомленнями сирійських активістів, перебуває в жалюгідному стані.
Як повідомлялося раніше, сотні тисяч людей в Сирії можуть померти від голоду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?