Біженці повинні повернутися додому після закінчення воєн - Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Біженці повинні повернутися додому після закінчення воєн - Меркель

Біженці повинні повернутися додому після закінчення воєн - Меркель

Після того, як закінчаться війни, всі біженці повинні повернутися на батьківщину. Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель на з'їзді своєї партії ХДС в місті Нойбранденбург, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на DW.
"Ми повинні сказати людям: статус, який вам надається, має на увазі тимчасове перебування в країні. І ми очікуємо, що коли в Сирії буде відновлений мир і коли Ісламська держава в Іраку буде переможена, ви з отриманими знаннями повернетеся на свою вітчизну", - зазначила Меркель.
За її словами, важливо прискорити механізм висилки тих, кому не надається статус біженця, і розширити список країн безпечного походження.
Меркель підкреслила важливість скорочення припливу біженців і необхідність загальноєвропейського вирішення проблеми, яке повинно включати в себе захист зовнішніх кордонів ЄС і справедливий розподіл мігрантів по країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?