Ляльки Барбі зроблять більш реалістичними
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Ляльки Барбі зроблять більш реалістичними

Ляльки Барбі зроблять більш реалістичними
Джерело:  BBC

Уперше за всю історію ляльок Барбі іграшка буде випускатися в трьох версіях статури, які виробник описує як висока, мініатюрна і з пишними формами, передає ONLINE.UA, посилаючись на ВВС.
Як повідомили в компанії Mattel, у нової Барбі сім відтінків кольору шкіри, 22 різних варіанти кольору очей і 24 зачіски.
"Ми раді буквально змінити обличчя бренду - нові ляльки краще відбивають світ, який дівчатка бачать навколо себе - різноманітність статур, кольору шкіри і стилю дозволить дівчаткам знайти ляльку, яка відповідає їх бажанням", - йдеться в заяві компанії-виробника.
Протягом багатьох років виробників ляльки критикували по всьому світу - зовнішність пластмасової Барбі називали недосяжним ідеалом, який змушує дітей відчувати себе неповноцінними.
Пропорції звичайної Барбі настільки неправдоподібні, що справжня жінка з такими обсягами просто не змогла б стояти на ногах, відзначають противники ляльки.
Нові ляльки з більш реалістичними пропорціями з'являться у продажу по всьому світу навесні 2016 року.
Барбі залишається однією з найпопулярніших іграшок у світі, хоча в останньому кварталі її продажі скоротилися на 4%, оскільки багато дітей хочуть інших іграшок, а також планшетів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?