У Києві створять аналог "Львівської кави"
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Києві створять аналог "Львівської кави"

У Києві створять аналог "Львівської кави"
Джерело:  Вести.ru

Влада Києва хоче створити свій бренд кави, на зразок «Львівської кави». У центрі міста планують відкрити кафе і одночасно випускати сувенірну продукцію, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Вести.
Ідея створити свою столичну каву з особливим смаком народилася в рамках розвитку бренду міста та туристичного потенціалу.
«Щоб залучати потоки туристів до столиці, потрібні свої бренди. Поки ідея носить робочу назву «Кава по-київськи», назва співзвучна з «котлетою по-київськи», відомою і в інших країнах. Планується, що невеликий кафетерій з такою назвою відкриється на Бессарабці. Але брендовим буде не тільки напій, але і шоколад, снеки, а також сувенірна продукція. Також там завжди буде свіжа преса», - розповів глава департаменту промисловості та підприємництва міста Києва Максим Кузьменко.
Каву хочуть продавати в стаканах з принтами головних місць Києва. Малюнки можуть мінятися під міські події, наприклад, День Києва. Крім сувенірів з брендом київської кави, випускатимуть і термокружки з міськими пам'ятками, на зразок американського «Старбакса».
Також на площі перед Бессарабкою після реконструкції буде майданчик для виступів вуличних музикантів, що теж може привабити туристів. «Можливо, встановимо там невелику сцену або піаніно, доступне для всіх», - продовжує Кузьменко. Він каже, що рецепт кави повинні будуть обрати самі кияни, для цього планують оголосити конкурс авторських рецептів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?