В Еміратах з'явиться новий туристичний комплекс
Категорія
Цікаве
Дата публікації

В Еміратах з'явиться новий туристичний комплекс

В Еміратах з'явиться новий туристичний комплекс
Джерело:  WAM

Емірати розвиватимуть Млейху, де в найближчі три роки з'явиться новий туристичний комплекс, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на WAM.
Спочатку в Млейсі з'явиться Археологічний центр, який стане стартовою точкою для відвідувачів туристичного комплексу. Він буде пропонувати туристам екскурсії по Долині печер, форту, історичним могилам, древнім фермам і Палацу Млейхи доісламських часів.
Потім створять кемпінг-парк для любителів ночівель на природі і побудують мотель. У співпраці з Центром Астрономії Шарджі буде побудована астрономічна обсерваторія, на даху якої будуть встановлені телескопи для астрономів-аматорів.
У туристичному комплексі створять можливості для занять спортом - поїздки на баггі і квадрациклах, походи по семи пішохідних маршрутах, включаючи «Фоссіл-Рок», «Кемел-Рок» і «Долину Печер». Туристи зможуть прокотитися по пустелі на джипах і переночувати там в наметі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?