Ірак потребує коштів для подолання гуманітарної кризи
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Ірак потребує коштів для подолання гуманітарної кризи

Ірак потребує коштів для подолання гуманітарної кризи

Через бойові дії з озброєним угрупуванням "Ісламська держава", економіці Ірака не вистачає $1,56 млрд для повного подолання гуманітарної кризи. Самостійно влада Ірака може покрити не більше 43% необхідної суми, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Економічну правду.

У опублікованій доповіді уряду Ірака зазначено, що влада сподівається на допомогу міжнародного співтовариства для отримання іншої частини необхідної суми.

На даний момент незаконне озброєне угрупування ІД контролює частину Іраку. З моменту їхнього наступу в 2014 році з країни виїхало вже 3,3 млн громадян. Крім гуманітарної ситуації, різко погіршилися і санітарні умови в країні.

Раніше  повідомлялося  про доповідь ООН, в якій бойовики ІДІЛ звинувачуються в проявах надмірного насильства і жорстокості в Іраку.

Також  публікувалася  інформація про те, що США почали військові дії проти Ісламської держави в Іраку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?