Що станеться з людиною при попаданні в чорну діру?
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Що станеться з людиною при попаданні в чорну діру?

Що станеться з людиною при попаданні в чорну діру?

Якщо перетинається точка неповернення, то починає працювати та ж сила, що викликає припливи океанів на нашій Планеті. Згідно словами вчених, - потрапити в чорну діру було б самою чудовою подорожжю з усіх відомих, якби це тільки було можливо, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Фактрум.

Якщо діра буде розміром з нашу планету, то вона просто засмокче Вас, подовжить і розтягне настільки, що людина перетвориться на набір атомів майже миттєво, навіть не встигнувши засмутитися.

Якщо ж уявити собі чорну діру розміром, наприклад, з нашу Сонячну систему, то вона не зможе засмоктати так швидко, і, можливо, навіть дозволить зберегти Вам Ваше тіло, направивши його в викривлений простір і час. До потрапляння в чорну діру Ви будете розвивати швидкість, поки не полетите зі швидкістю світла і час для Вас не зупиниться.

У цей момент Ви зможете по одну сторону побачити всі об'єкти, що потрапили в діру до Вас, а по іншу, - всі об'єкти, які ніколи не потраплять в неї. За мить Ви зможете пізнати всю історію Всесвіту - від моменту створення до повного згасання.

Раніше  повідомлялося, що вчені розповіли про можливість існування паралельних Всесвітів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?