У Широкиному кількість обстрілів впала до мінімуму - Генштаб
Категорія
Політика
Дата публікації

У Широкиному кількість обстрілів впала до мінімуму - Генштаб

У Широкиному кількість обстрілів впала до мінімуму - Генштаб
Джерело:  Укрінформ

Представник Генштабу Владислав Селезньов стверджує, що встановлені в Широкиному камери ОБСЄ допомогли зменшити кількість обстрілів в цьому районі до мінімуму, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Позиції українських військових вже давним-давно за допомогою БПЛА зафіксовані бойовиками, тому говорити про те, що камери фіксують українські позиції, може тільки необізнана людина, далека від військової справи", - сказав він.
Селезньов також запевнив, що з моменту встановлення місією ОБСЄ веж із камерами в Широкиному кількість обстрілів з боку бойовиків в цьому районі зменшилася.
"Українська сторона була зацікавлена ​​у встановленні відеокамер, адже їх основне призначення - фіксувати порушення режиму припинення вогню, яке здійснюють бойовики незаконних збройних формувань. З моменту установки камер кількість обстрілів в районі Широкиного зменшилася до мінімуму", - сказав він.
Нагадаємо, за минулу добу бойовики 53 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?