Україна почала постачати молочну продукцію до Китаю - Павленко
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна почала постачати молочну продукцію до Китаю - Павленко

Україна почала постачати молочну продукцію до Китаю - Павленко

Наприкінці 2015 року українські підприємства почали експорт молока та молочної продукції в Китайську Народну Республіку, повідомляє міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Так, в грудні 2015 року чотири вітчизняних підприємства отримали ветеринарні сертифікати на експорт молока та молочної продукції в Китай, а в січня 2016 року такі сертифікати отримали ще два підприємства. Продуктова лінійка, спрямована на експорт, представлена ​​сухим молоком, молочною сироваткою і сиром", - повідомив міністр.
Павленко нагадав, що наприкінці вересня 2015 року дозволи на експорт молочної продукції до Китаю отримали 18 українських компаній.
"Ринок молочної продукції Китаю має великий потенціал. І ми пишаємося тим, що експерти з сертифікації та ветеринарного нагляду КНР високо оцінили якість вітчизняної молочної продукції. Робота з розширення ринків збуту для української сільськогосподарської продукції продовжуватиметься", - підсумував міністр.
Нагадаємо, Китай впровадив тимчасовий безвізовий режим з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?