Результати переговорів Порошенко і Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Результати переговорів Порошенко і Меркель

Результати переговорів Порошенко і Меркель
Джерело:  president.gov.ua

В рамках проведення переговорів між президентом України і канцлером Німеччини, сторони домовилися про подальшу координацію дій. Також була призначена дата наступної зустрічі в нормандському форматі на рівні міністрів, передає  ONLINE.UA, посилаючись на прес-службу  президента.

На зустрічі було наголошено на необхідності звільнення українських полонених з захоплення силовиків РФ, виведення російських військ з окупованої території України, повного відновлення контролю українського уряду над цими територіями і припинення ведення вогню.

Наступна зустріч призначена на наступний тиждень і буде проведена в Парижі.

Крім іншого, Ангела Меркель також підкреслила важливість якнайшвидшого прийняття законів, необхідних для запровадження безвізового режиму.

Раніше  повідомлялося, що Євросоюз продовжить санкції проти РФ до того моменту, поки не будуть виконуватися Мінські домовленості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?