Польща відновить розслідування причин авіакатастрофи під Смоленськом
Категорія
Світ
Дата публікації

Польща відновить розслідування причин авіакатастрофи під Смоленськом

Польща відновить розслідування причин авіакатастрофи під Смоленськом

У міністерстві оборони Польщі повідомили, що на цьому тижні буде відновлена ​​робота комісії з розслідування причин авіакатастрофи Ту-154М в 2010 році під Смоленськом, в якій загинув президент Польщі Лех Качиньский, передає ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня.
"На 99 відсотків на цьому тижні комісія буде скликана міністром оборони", - заявив прес-секретар Міноборони Польщі Бартломей Міщевіч в ефірі телеканалу TVP.
За його словами, комісія почне розслідування заново - від моменту ремонту літака до краху. До її складу входитимуть польські та іноземні експерти.
Нагадаємо, 10 квітня 2010 року президентський літак Ту-154М Повітряних сил Польщі виконував рейс за маршрутом Варшава-Смоленськ, але при посадці на аеродром "Смоленськ-Північний" в умовах сильного туману лайнер зазнав аварії. Уавіакатастрофі загинули всі 88 пасажирів і 8 членів екіпажу, які перебували на борту, в їх числі президент Польщі Лех Качинський, його дружина Марія Качинська, а також відомі польські політики, майже все вище військове командування та громадські і релігійні діячі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?