У Раді повинні схвалити судову реформу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді повинні схвалити судову реформу

У Раді повинні схвалити судову реформу
Джерело:  Укрінформ

Сьогодні, 2 лютого, у Верховній Раді розглянуть низку законопроектів, зокрема зміни до Конституції в частині правосуддя, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Для попереднього схвалення винесено законопроект про внесення змін до Конституції щодо правосуддя.
Для включення до порядку денного пропонується проект закону про внесення змін до Закону "Про вибори народних депутатів України" щодо виключення кандидатів у народні депутати з виборчого списку в багатомандатному окрузі.
У першому читанні планується розгляд проекту закону про особливий режим спеціальної конфіскації майна і законопроекту про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних.
Крім того, заплановано створення тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів підкупу народних депутатів, оприлюднених Генеральною прокуратурою 29 грудня минулого року.
О 16 годині відбудеться відкриття 4 сесії Верховної Ради VIII скликання. Після відкриття в першому читанні народні депутати планують розглянути законопроект про внесення змін до закону про попереднє ув'язнення та про внесення змін до Закону "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території" щодо уточнення окремих положень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?