Польща знову судитиметься з РФ за ціну на газ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Польща знову судитиметься з РФ за ціну на газ

Польща знову судитиметься з РФ за ціну на газ
Джерело:  PGNiG

Польська державна нафтогазова компанія (PGNiG) 1 лютого подала ще один позов на російський "Газпром" до Стокгольмського арбітражу про зміну ціни на газ в довгостроковому контракті між компаніями, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу PGNiG.
«Польська державна нафтогазова компанія інформує, що 1 лютого 2016 року компанія подала позов на ВАТ "Газпром" і ВАТ "Газпром Експорт" про судовий процес у Стокгольмському арбітражному суді. Подання позову є елементом арбітражу, який PGNiG ініціювала 13 травня 2015 року у справі зміни цінових умов у довгостроковому контракті на закупівлю природного газу від 25 вересня 1996 року», - йдеться в заяві польської компанії.
Нагадаємо, в період з 12 по 18 вересня 2014 року російський «Газпром експорт» не повною мірою задовольняв заявки PGNiG і Gaz-System S. A.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?