Ольга Харлан визнана кращою спортсменкою січня в Україні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ольга Харлан визнана кращою спортсменкою січня в Україні

Ольга Харлан визнана кращою спортсменкою січня в Україні

Експертна комісія Національного олімпійського комітету назвала найкращою спортсменкою першого місяця 2016 року в Україні олімпійську чемпіонку Пекіна-2008 та бронзового призера Лондона-2012, неодноразову чемпіонку світу та Європи з фехтування на шаблях Ольгу Харлан, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НОК.
"На етапі Кубка світу-2016 з фехтування на шаблях, який пройшов в останні дні січня у столиці Греції, Ольга Харлан із подругами по збірній - Аліною Комащук, Оленою Вороніною та Оленою Кравацькою в командній першості здобули блискучу перемогу. На шляху до "золота" дівчата були сильнішими за спортсменок з Німеччини, Польщі, Франції та Росії. У фінальній зустрічі з росіянками вирішальну крапку поставила саме Ольга Харлан", - йдеться в повідомленні.
Наставник спортсменки, старший тренер жіночої збірної України з фехтування на шаблях Артем Скороход визнаний кращим тренером січня в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?