Невідомі просили онука Джемілєва "піти з ними поговорити"
Категорія
Політика
Дата публікації

Невідомі просили онука Джемілєва "піти з ними поговорити"

Невідомі просили онука Джемілєва "піти з ними поговорити"

У Криму у вівторок, 2 лютого, вранці в будинок доньки Мустафи Джемілєва Ельзари Абдулжелілової, розташований біля Коктебеля в селі Щебетовка, з'явилися люди, які представилися співробітниками Федеральної міграційної служби, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Вони сказали, що проводять паспортний контроль, серед них були представники ФМС, від хвилювання я забула з'ясувати їхні прізвища. Кілька людей зайшли в будинок і попросили пред'явити паспорти, переписали дані. Поводилися чемно і дуже культурно... Коли вони вже йшли, зацікавилися моїм сином Еролом", - повідомила Ельзара Абдулжелілова.
Ерол в цей час спав удома. Співробітники ФМС поцікавилися, чи ніхто з родичів не приїжджав додому останнім часом, на що Ельзара відповіла, що її батько Мустафа Джемілєв не приїжджав, тільки син.
Після чого вони попросили Ерола "піти з ними поговорити", але отримали відмову.
Офіційних повідомлень органів ФМС поки немає, зв'язатися з представниками відомства для отримання коментарів поки не вдалося.
Раніше повідомлялося, що Київський районний суд окупованого Сімферополя заочно заарештував лідера кримських татар та народного депутата України Мустафу Джемілєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?