Навесні 2017 року вийде фільм, де Ді Капріо зіграє Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

Навесні 2017 року вийде фільм, де Ді Капріо зіграє Путіна

Навесні 2017 року вийде фільм, де Ді Капріо зіграє Путіна
Джерело:  Дощ

Голлівудський кіноактор Леонардо Ді Капріо погодився на роль президента РФ Володимира Путіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дождь.
Проект фільму вже заявлений на сайті компанії, а також на порталі IMDB. На обох ресурсах проект має англомовну назву Путін, а поруч із заголовком зазначено, що фільм у стадії розробки.
Продюсером проекту виступає Марк Деймон. Один з топ-менеджерів Knights Bridge Entertainment підтвердив, що робота над фільмом Путін велася весь останній рік, і зараз затверджується фінальна версія сценарію.
Відомо, що сценаристами фільму виступили три автори, а ім'я режисера - "у всіх на слуху". У кастингу фільму задіяні одразу кілька зірок Голлівуду першої величини.
Зйомки фільму пройдуть в РФ, Америці і Європі і почнуться навесні 2016 року. Прем'єра запланована на весну 2017 року.
За словами представника компанії, жанр фільму - політичний трилер, що складається з фактів з життя та роботи президента, який опинився на вершині світової політики.
"Від офіцера КДБ, прем'єр-міністра - до президента, людини-міфу", - йдеться в описі проекту.
Раніше вже повідомлялося, що Леонардо Ді Капріо хотів би зіграти в кіно президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?